Despre noi

Poti oricand conta pe abilitatea noastra

about-img
about-img
about-img
about-img

Despre noi

Contabilitate Mihalcea ajuta afacerile mici si mijlocii sa se dezvolte si sa uite de grija documentelor contabile, inca de la sfarsitul anului 2013. Peste 30 clienti se declara extrem de multumiti de procedura de lucru, seriozitatea si profesionalismul firmei Contabilitate Mihalcea.

Corneliu-Cristian Mihalcea este expertul contabil care are grija sa fie aproape de nevoile fiecarui client in parte. Cu o experienta de mai mult de 15 ani in managementul si imbunatatirea operatiunilor financiare in mari companii locale si internationale, el priveste dincolo de numere si te poate ajuta cu adevarat sa ai o afacere de succes.

De ce să Lucrezi cu Noi

Îți oferim servicii contabile adaptate nevoilor tale, pentru a-ți dezvolta afacerea. Lucreaza cu noi!

34285

Ore de Lucru

2565

Solutii Personalizate

36

Clienti Fericiti

24

Idei Inovatoare

 • Cristian Mihalcea este expertul contabil ideal pentru afacerea mea cu placi tego si alte materiale de constructii. Il recomand oricui fara nici o rezerva.

  Catalin Maiceanu

  Antreprenor, Cofraje Tego SRL
 • Ionut - CEO Tspot.ro

  Cristi este un expert contabil cu viziune si deschidere. Colaborăm de mai bine de 3 ani și am implementat soluții adaptate nevoilor companiei mele de e-commerce. Îl recomand tuturor celor care au magazine online.

  Ionuț Bostan

  CEO Tspot.ro
 • Sunt extrem de multumit de colaborarea cu Cristian, este mai mult decat un expert contabil, este un partener de incredere si un profesionist desavarsit. Afacerea mea este asigurata din punct de vedere financiar-contabil-fiscal.

  Florin Ionut Turcitu

  Antreprenor, Parchet by Turcitu SRL

Intrebari frecvente

În afară de costul salariului net, sunt și alte costuri ale angajatorului: contribuțiile la sănătate și cele datorate la stat. Vă ajutăm să înțelegeți cum se calculează costul total pe care îl aveți cu un angajat, indiferent de salariul său.

În funcție de domeniul de activitate și de volumul estimat pentru afacerea dumneavoastră, vă prezentăm avantajele și dezavantajele atunci când alegeți PFA sau SRL și vă ajutăm să luați decizia corectă, pentru a avea succes în afaceri.

Vă garantăm calcularea taxelor de plată către stat și transmiterea ordinelor de plată pentru achitarea taxelor la termenele prevăzute de lege. Veți ști cu exactitate când și cum să plătiți către stat.

Suntem tot timpul la curent cu schimbările care pot influența afacerile și vă putem anunța preventiv, înainte ca ele să vă afecteze într-un mod neplăcut afacerea. În plus, vă oferim soluții practice pe care să le implementați și care să ușureze munca angajaților dumneavoastră.

Consultă Gratuit un Expert Contabil!

Stabilește o întâlnire cu un expert contabil și află cum te putem ajuta să îți dezvolți afacerea. Îți garantăm cel mai bun preț pentru servicii de contabilitate adaptate nevoilor tale. Programează-te acum!